Moskova’daki Kirli Araçlar Sanat Eserine Dönüşüyor




İllüstrasyon sanatçısı Nikita Golubev (nam-ı diğer ProBoyNic) Moskova’daki kirli araçların üzerine tasarımlar yapıyor. “Beni Yıka” yazı fikrinin epey eskidiğini düşünürsek eğer bu görsel tasarımları sonrası araçların yıkanmaması için çaba sarfediliyor. Çok yönlü sanatçı park edilmiş kirli arabalara yaklaşıyor ve onları birer sanat eserine dönüştürüyor. İçine gizlenmiş görüntüleri hayata geçirmek için mükemmel pigmentler olarak toz ve kir katmanlarını kullanıyor. Araçlardaki çamur ve pisliği olağanüstü hayvan portrelerine ve doğa sahnelerine dönüştürüyor. Moskova’nın kirli arabaları ProBoyNick’in tuvali oluyor.

Galubev’in tuvali alışılmadık olsa da kamusal sanatın hoş karşılanan bir biriçimi gibi görünüyor. Yaratıcı gözü geçici sanatı en az olası yerlerden ortaya çıkıyor. Aslında buy yetenekli sokak sanatçısının çalışması o kadar etkileyici ki bir zamanlar kirli olan bu arabaların sahipleri onları bir daha asla yıkamak istemiyor.

Öğrenin, takip edin ve en sevdiğiniz casino oyunlarını gerçek parayla çevrimiçi oynayın veya nakit oyun uygulayın! Aynı anda nakit para kazanma seçenekleriyle gerçek eğlenceyi tercih etmeniz durumunda, çevrimiçi kumarhaneler veya sanal kumarhane kumar oynamayı bunun için mükemmel bir yol haline getirin https://bookofdeads.com/. Kelimenin tam anlamıyla oynamak için binlerce oyun, yöntem ve yer var ve bu, mükemmelin en iyisini kendi başınıza bulma şansınızın oldukça düşük olduğu anlamına geliyor.

Golubev’in devam eden kirli araba sanatı maceraları beklenmedik bir şekilde şehrinin kum ve kiri için geçici güzelleştirici bir çözüm buldu! Toz ve pislikle resim yapan ilk kişi olmasa da topluluğundaki yeni nesil sokak sanatçılarına ilham veriyor.

Nikital Golubev'in devam eden kirli araba sanatı projesi sayesinde toz ve kirle kaplı araçlar sanat eserine dönüşüyor.

Categories

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Özge Akgedik

    Yağmur yağarsa diye aklım çıkar benim üzerini örtmek için özel çarşaf gezdiririm yanımda çok güzel.

+ Leave a Comment